Menneskene

Alle de unike hodene

Erik Elmsäter

CEO

Erik har hatt flere lederstillinger i flybransjen for Norwegian og Ryanair. Utdanningen sin har han fra Luleå University of Technology. Han er lidenskapelig opptatt av entreprenørskap, kommersielle strategier og vekst.

Lars Brandt

CTO

Lars har en Master fra Swinburne University of Technology i Australia. Etter nesten ti år som konsulent i BEKK, startet han i 2Park. Lars er like interessert i teknologi som han er i ledelse.

Morten Bergsten

Product Manager

Morten har en MSc i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU, med en spesialisering innen kommersialisering av ny teknologi. Før han startet i 2Park jobbet han med prosjektledelse og forretningsutvikling/innovasjon for Ruter.

Stian Mathiassen

Lead Developer

Stian har en mastergrad i elektronikk fra NTNU. Før han startet i 2Park jobbet han som konsulent i BEKK i 7 år.

Mikkel Neple

Commercial Manager

Mikkel har en bachelorgrad i internasjonal markedsføring og ledelse fra BI og Fudan University i Shanghai. Tidligere jobbet han som forretningsutvikler for CDF Co i Shanghai, og han har også erfaring fra HP og SAS.

Tamás Földesi

Senior Developer

Tamás har to mastergrader. En i programvareutvikling, og en i elektronikk. Han har erfaring fra selskaper som Morgan Stanley og Reuters.

Linda Falang Beskow

UX Designer

Linda har en mastergrad i Design for alle fra Mittuniversitetet i Sverige og en bachelorgrad i Produktdesign fra OsloMet.

Jesus Gonzalez

UX Designer

Jesus har en bachelorgrad i produktdesign og en mastergrad i transportation design, begge fra Instituto Europeo di Design i Italia. Han har også en mastegrad i Designledelse og produktutvikling fra det polytekniske universitetet i Valencia.

Christer Halvorsen

Revenue manager

Christer har en mastergrad i Business Analytics & Performance Management fra NHH. Han bringer med seg en solid kommersiell bakgrunn fra e-handel og hotellbransjen.

Therese Persen

Junior Developer

Therese har grader i Programvareutvikling og Økonomi fra henholdsvis OsloMet og Universitetet i Oslo.

Odd Gunnar Fatland

Junior Developer

Odd Gunnar har en bachelor i programmering og nettverk, og han fullførte et år med masterstudier før han bestemte seg for å begynne i 2Park.

Kevin Spears

Senior Developer

Kevin har en bachelor i anvendt matematikk fra 2011, men skjønte fort programmering lå hjerte nærmere. Han flyttet til Norge for å starte i 2park etter mange år med diverse utviklerjobber i USA.

Andreas Karlsvik

Junior Developer

Andreas er dataingeniør ferdig utdannet sommeren 2019. Fra før har han fagbrev som dataelektroniker, og har som dette 10 års erfaring i it-bransjen.

Marta Valentinsen

Junior Developer

Marta har en bachelor i informatikk fra Universitetet i Oslo, hun var ferdig utdannet vinteren 2018.

Yi Feng Lin

Business Development Manager

Yi har en grad i Business Administration & Shipping fra BI. Han startet i 2Park etter å ha jobbet 5 år i utlandet for DHL i Shanghau, Hong Kong, Singapore og Geneve.

Levet Chaliloglou aka Lenny

Hardware specialist

Lenny startet i 2park etter å ha jobbet med å installere Autopay i over tre år. Han vet absolutt alt om hardware knyttet til skilgjenkjenning.

Cecilie Getz

Support manager

Cecilie har en bachelorgrad i Kreativitet, Innovasjon og Entreprenørskap fra markedshøyskolen i Oslo. Hun har tidligere erfaring fra forsikring og telekom.